2 matcher kvar

Så sitter man här men en vattenflaska o laddar inför match igen!

Bara 2 matcher kvar denna säsong, hur snabbt går inte en säsong?!?! Sista hemmamatchen på vapenvallen, känns lite vemodigt om jag ska vara ärlig! Fast denna säsong har jag iaf gjort fler matcher än förra, trots lite skadeproblem o zon-salva som ställer till det, så har det blivit några matcher i den blårandiga tröjan =)
Känns bra!

Ska man börja summera säsongen så här långt, så måste jag ändå säga att jag tycker vi ska vara nöjda! Visst, vi hade som mål att vinna serien och ta oss upp i div.1, men med tanke på att vi fick 3 korsbandsskador under våren, en med ljumskproblem och ett brutet lillfinger på spelare som i vanliga fall skulle varit med o slåss om en plats i start-11, så har vi gjort det bra! Vi har fortf. chans på 2:a platsen iaf! Snacka om bred trupp! Vet inte om många andra lag i serien hade fixat det!! Bara ta nya tag inför nästa säsong!
Får ju i detta läget passa på att gratulera Mariebo till en riktigt bra säsong och önska dom lycka till kvalet!

Som sagt, 2 matcher kvar, sen ska man börja fundera över framtiden...
Många tankar i huvudet, blir inte lätt, men det är ett senare problem!!

Nu är det ladda, ladda o ladda lite till som gäller! För idag är det Vimmerby som ska få känna på den blårandiga maskinen på vapenvallen, haha, säger bara: VÅRAT GÄNG 3 POÄNG!!!

 #21


Kommentarer
Postat av: bloggfan

Kul att få läsa lite om er igen. Självklart ska ni vara nöjda med säsongen. Att komma tvåa eller trea är inget man ska skämmas över och speciellt inte eftersom ni haft så många skador, nu blir det snart vinterträning och ny uppladdning för nästa säsong.

Grattis till en väl genomförd säsong :-)

2009-09-19 @ 16:53:20
Postat av: Kung Sunes husse

Håller med föregående skrivare! Klart ni skall vara nöjda med tanke på hur säsongen utvecklade sig. Framtiden är er då ni siktar på att gå upp nästa år, heller hur? VÅRAT GÄNG 3 POÄNG!!!

2009-09-20 @ 16:03:39
URL: http://www.torbenlauridsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0