FREDAG HELA VECKAN!!!


tänkte att det var dax för en uppdatering så här på fredagskvällen efter boxningen och löpningen. Har suttit och försökt komma in på bloggen i en evighet, så med andra ord var det ett tag sen jag skrev något. innan det satt jag och läste alla gamla inlägg och kom fram till att vår blogg snart fyller ett år!!!! (för den skapades efter gränna och snart ska vi dit igen, så ni fattar)  så CON CRATS :)
jag kom även fram till en annan sak med (tro det eller ej) att vi har för jävla (ursäkta ordvalet) kul tillsammans! en fredag kväll med skotkärran, boxning, armhävningar, cirkelträning, backträning- you name it!  och det är kul med det här gänget,  tro mig.
extra roligt blev det idag med, eller hur Conny?  (jag ska inte nämna några namn eller situationen) men jag vet att Tony har ju bildbevis så vi får se om det kommer upp ngt här, men haha en smäll och alla bara whaaaat? och tony; (om dte var han som sa det) ja han brukar göra så.. :)
jag ser redan fram emot nästa fredag (tror jag, lätt att säga det nu liksom) då vi ska boxas PÅ RIKTIGT! & det är debut för min del, får se om jag lyckas tända till så som madde och lisa, haha det var kul med, just det ja-jag och emma satt och såg på förra gången, p.g av sjukdom så vi hade koll, så ser man lisa och madde börjar fajtas, och herregud! haha.  det slutar med att madde får näsblod, eller börjar det så?  och Lisa; men hon slog ju lika hårt! och det tvekar jag inte på, tränarna fick bryta där en gång har jag för mig?
sen har vi ju Hanna nykomligen som går upp i ringen mot en kille som dess för innan har stått och berättat hur han knockat en kille, alltså gjort en RIKTIG knockout! men det såg bra ut. Hanna säger vid ett tillfälle; men vänta lite... och killen slutar slå och då går hon till attack, -himla bra taktik det där!

men tillbaka till nutid - I helgen är det vinst som gäller på samtliga matcher, så nu kör vi järnet allihopa!!  (okej jag försöker iallafall komma med en bra avslutning på det här inlägget) ses på planen, peace amanda

RSS 2.0