21 poäng

just det! det finns 21poäng kvar i årets serie att kämpa för, vilket är en hel massa poäng om du frågar mig. helst ska vi plocka alla, men även de bästa har sina svackor. bara vi gör vårt bästa så!

inför morgondagens match mot norrköping vill jag hälsa Elle välkommen in i truppen o lisa karlsson är varmt välkommen tillbaka. tråkigt för emma att vara avstängd men är man en buse så är man :)
visst suger fem timmar i buss fett, men kom då ihåg att de suger ännu mer vid förlust. så se nu till att vi kan fira på vägen hem!

lycka till imorgon familjen!


abtronic-reklam nästa för hff damerna?

som ett led i att samla pengar till nästa års träningsläger, förlagt i spanien, väljer nu hff damerna att ställa upp som reklam-modeller för tv-shops elektriska magtränar :"abtronic"
damerna tackar såklart tränarteamet för magrutorna! ;)


veckans heta/kalla

HETA
1. träningsläger i vrigstad, lika lyckat som vanligt och vi tackar "pappa" svante för sponsringen!:) extra plus för att det var ok väder så att vi kunde uttnyttja poolen. och för den goda maten såklart.
2. att seriestarten närmar sig!
3. supergod mat på 8-glas i sällskap med de bästa.
4. kryckrace mellan sanna o madde, hur ska detta gå när de faktiskt fått tillbaka sina korsband? snabbaste rehaben någonsin kanske? hetsas och tävlas kommer det iaf att göras.
5. connys "röda öron" på twin i lördags ;)

Kalla
1. Att  de sista av amerikafararna lämnar oss i veckan :(
2.uttrycken: "suger fett, loosa, hängballe  mm". borde inte en föreläsare ha bredare vokabulär?
3. brutna fingra på träning, hädanefter håller vi oss till kvadraten.
4. finanskrisen som driver våra studenter ifrån oss!

RSS 2.0