Träningsläger!

Första gången jag är inne och skriver här på bloggen,är visst lite efter, men vad tusan..bättre sent än aldrig! :)
Tänkte jag skulle skriva lite om det roliga träningsläger vi varit iväg på...Även detta år bar det iväg till Gränna(vi hoppas på Spanien nästa år) Eftersom vädret har varit lite sisådär så var planerna avstängda i Gränna så istället fick vi sätta oss på färjan och åka till Visingsö där helt okej planer väntade, med väldigt trevliga pojkar att kolla på före våra träningar började!:)Eller vad säger du Hanna? :) Första träningen på gräs är alltid något speciellt, när det sen är perfekt väder för shorts premiär kan det knappast bli mycket bättre! Tycker inte vi behöver gå in på några detaljer om första träningen mer än att bollen verkar leva ett eget liv när den blir utsläppt på riktigt gräs för första gången! :)Ska nog ändå passa på att nämna att backarna vann inläggstävlingen mot anfallarna!
Det här träningslägret har nog ändå inte varit riktigt som andra träningsläger..vi har bara tränat 2(!) pass, vilket i och för sig berodde på planerna,färjjävlen och oss spelare. På träningsläger äter man oftast alltid väldigt mycket, men det här lägret var en klass för sig, vi har verkligen FROSSAT i godis den här helgen, iallafall vi i rum 109! Nämner dock inga namn, men alla som känner sig 5 kg fetare kan nog känna sig träffad! :) haha. Som vanligt på träningsläger blir det mycket skratt och mycket snack, vilket inte var något undantag för detta lägret! I våran stuga kunde vi nog nästan prata om allting kändes det som, vilket resulterade i mycket skratt och sena nätter! 
Lägret skulle avslutas med en match på Borås arena, mot Dalsjöfors men pga många sjuka och några lite halvskadade valde tränarna att ställa in matchen, vilket kändes lite tråkigt men då slipper man iallafall nervös bajsa! :) 
Om vi då ska sammanfatta detta träningsläger så kan man säga att vi haft otroligt roligt tillsammans&om möjligt fått ihop laget ännu mer!  Tack allihoppa för ett grymt läger!

Nu börjar det närma sig seriepremiär, vilket känns så jävla gött! Efter allt slit denna vintern med stenhårda boxningsträningar och tuffa löppass börjar vi äntligen se ljuset i tunneln, vi har klarat även denna försäsong tjejer, och nu är vi starkare än någonsin! Alla andra lag, släng er i väggen! Vi är helt enkelt BÄST!

// Fannie


Kommentarer
Postat av: Webbis/gubbe

känns skönt att det inte bara jag som har nervösa bajskomplex...S. Jag tyckte det var skitkul(!?) på lägret också med det fina vädret och alla goa tjejer som var med, ingen nämnd, ingen glömd...passar på att även hälsa från den andra delen av den skitnödiga bänken...alltså Lasse gubbe då...ASG



Gubbarna på bänken

2009-04-06 @ 20:11:54
URL: http://www.hffdamfotboll.se
Postat av: Anonym

bra att ni är bäst även i år ser verkligen fram emot att gå ner på vallen och kolla när ni spelar.

2009-04-07 @ 17:42:17
Postat av: stina

Åh Fannie! Jag älskar verkligen snacket i stugorna, här är det inte mycket vi döljer för varandra. =)

2009-04-08 @ 17:35:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0